Yritys

KAIKKI ALKAA JALOISTA, JALKOJENHOITO ON OSA PERUSTERVEYDENHOITOA.

Nimeni on Heidi Mannonen ja olen jalkojenhoidon ammattitutkinnon (2016) suorittanut terveydenhuollon ammattilainen, Lähihoitaja (1998). Olen myös suorittanut lähihoitaja koulutuksen jalkojenhoidon osaamisalan opinnot (2016). Tmi Heidi Mariian yritystoiminnan aloitin 1/2017. Tarjoan ennalta ehkäisemiseen erikoistunutta terveyspalvelua, jalkojenhoitoa. Jalkojenhoidossa on kyse terveydenhoidosta, mutta jokainen vierailu jalkojenhoidossa tarjoaa myös rentouttavan elämyksen. Kotihoitolani sijaitsee Kouvolassa Elimäen kirkonkylässä. Tarkemmat tiedot saat aikaa varatessasi. Teen myös hoivapaikka- laitos ja kotikäyntejä sopimuksen mukaan yksittäin tai säännöllisesti määrä ajoin.

Hoidon yhteydessä jalkojen iho ja kynsien kunto tarkistetaan ja asiakkaan kanssa keskustellaan niissä mahdollisesti esiintyvistä ongelmista esim. kovettumat, hiertymät, haavaumat, väri muutokset ja mahd. sieni-infektiot. Tule jalkojenhoitoon jos jaloissasi on iho- tai kynsiongelmia, esimerkiksi paksuuntuneet- tai sienikynnet, kovettuneet, halkeilevat kantapäät, hankala känsä, kipeät vaivaisenluut, varpaiden virheasennot tai sitten ihan vaan rentoutumaan ja nauttimaan hoidosta. Tarve jalkojenhoitoon saattaa ilmetä jo hyvinkin nuorena esim kasvuiässä. Jalan rakenteessa tapahtuvat muutokset ovat seikkoja jotka ammattitaitoinen jalkojenhoitaja osaa ottaa huomioon jalkojenhoidossa. Jalkojenhoitotyössäni otetaan huomioon sairauden, ikääntymisen, harrastusten sekä työn vaikutukset jalkoihin. Jalkojen tarkastus arviointi omahoito-ohjeet ja neuvonta sisältyvät aina jalkojenhoitotyöhön. Oikea jalkojen omahoito suojaa jalkoja mm. sieni-infektioilta, kuivilta ja halkeilevilta kantapäiltä ja sisäänkasvaneilta kynsiltä. Jalkojen omahoito kuuluu osaksi jokapäiväistä hyvinvointia ihan kuten hampaiden pesukin. Jalkojen perusteellinen hieronta polviin asti tehdään aina jos hieronnalle ei ole vasta-aiheita.

Tyypillisiä ongelmia ovat känsät, syylät, jalka ja kynsisieni, kovettumat, ihon kuivuus, kynsien sisäänkasvaminen, paksuuntuneet kynnet, alaraajojen asento ja kuormitusvirheet, lihasten epätasapaino sekä väärät kenkävalinnat. Jalkojen terveys sairauksien yhteydessä tuo oman haasteensa. Alaraajojen turvotus, laskimoiden vajaatoiminta, diabetes, reumasairaudet, sydän ja verisuonitaudit, ihotaudit, levottomat/kylmät jalat, paleltumat, kylmävauriot ja eräät lääkkeet. Nämä asiat huomioidaan kun jalkojasi hoitaa terveydenhuollon ammattilainen.

Hoitolastani löydät jalkojenhoito tuotteita helpottamaan arkeasi, mm. silikonisuojat, itsehoito tuotteet, jalkavoiteet ja yksilölliset, valmistan sinulle tarvittaessa juuri jalkaasi istuvat silikoniortoosit. Työni on hoitotyötä, johon ei kuulu kynsien lakkaus. Hoidan iho- ja kynsiongelmat, känsät, halkeamat, kovettumat, paksuuntuneet kynnet, syylien madaltamisen, sisäänkasvaneet kynnet, teen silikoniortoosit helpottamaan varpaiden virheasentoja. Ohjaus ja opastus kuuluvat jokaiseen jalkojenhoidon käyntiin. Tarvittaessa saat mukaasi kirjalliset ohjeet hygienian hoidosta, sukkien valinnasta tai jumppaohjeita juuri sinun jaloillesi. Lisäksi diabeetikon, psoriaatikon ja reumaatikon jalkojenhoidot. Myös maksusitoumusasiakkaat.

Hoitolassa ei ole kiinteitä aukioloaikoja vaan toimin joustavasti asiakkaiden tarpeen mukaan, joten ajanvaraukset aina puhelimitse etukäteen. Ajanvaraus ma-pe 0503825665 tai suoraan yhteydenottolomakkeen kautta.

Tervetuloa jalkojenhoitoon!